FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Shenzhen Ronghua Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2013, mangrupikeun produsén khusus dina R&D, kustomisasi, produksi, penjualan sareng jasa modul kaméra, modul kaméra USB, lénsa sareng produk sanésna.

Ronghua Téhnologi

Jieun nilai pikeun konsumén urang

WARTA JEUNG INFORMASI

  • Modul kaméra USB dilengkepan ku seueur merek

    Nepi ka taun ieu, Sajauh taun ieu, geus kaungkap Nokia keur Nyiapkeun smartphone kalawan modul kaméra USB disebut Nokia 9. Anyar-anyar ieu, runtuyan gambar anyar geus bocor, babarengan jeung klip video 360-gelar, utamana ti OnLeaks sareng 91 Mobils, pikeun jalma ...

  • Naon alesan pikeun gabungan rosin dina ngolah chip SMT?

    I. Rosin gabungan disababkeun ku faktor prosés 1. Leungit némpelkeun solder 2. Jumlah teu cukup solder némpelkeun dilarapkeun 3. Stencil, sepuh, leakage goréng II.Rosin gabungan disababkeun ku faktor PCB 1. hampang PCB anu dioksidasi sarta boga solderability goréng ...

  • Dampak téhnologi perlakuan permukaan PCB on kualitas las

    Perawatan permukaan PCB mangrupikeun konci sareng pondasi kualitas patch SMT.Prosés perlakuan link ieu utamana ngawengku titik handap.Dinten ieu, kuring bakal babagi pangalaman dina proofing papan sirkuit profésional sareng anjeun: (1) Iwal ENG, ketebalan tina ...

  • Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra

    I. Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra Kaméra geus loba dipaké dina sagala rupa produk éléktronik, utamana ngembangkeun gancang industri kayaning ponsel sarta tablet, nu geus disetir tumuwuhna gancang industri kaméra.Dina panganyarna anjeun ...

  • kaméra Imaging termal infra red kalawan "suhu"

    Prinsip kerja Cahaya alami diwangun ku gelombang cahaya kalayan panjang gelombang anu béda.Jangkauan anu katingali ku panon manusa nyaéta 390-780nm.Gelombang éléktromagnétik anu langkung pondok ti 390nm sareng langkung panjang ti 780nm henteu tiasa dirasakeun ku panon manusa.Di antarana, gelombang éléktromagnétik kalayan ...

Ngarojong & mantuan

SALURAN SOSIAL KAMI

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin