FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Warta Industri

  • Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra

    I. Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra Kaméra geus loba dipaké dina sagala rupa produk éléktronik, utamana ngembangkeun gancang industri kayaning ponsel sarta tablet, nu geus disetir tumuwuhna gancang industri kaméra.Dina panganyarna anjeun ...
    Maca deui
  • kaméra Imaging termal infra red kalawan "suhu"

    Prinsip kerja Cahaya alami diwangun ku gelombang cahaya kalayan panjang gelombang anu béda.Jangkauan anu katingali ku panon manusa nyaéta 390-780nm.Gelombang éléktromagnétik anu langkung pondok ti 390nm sareng langkung panjang ti 780nm henteu tiasa dirasakeun ku panon manusa.Di antarana, gelombang éléktromagnétik kalayan ...
    Maca deui
  • Basic structure and working principle of camera module

    Struktur dasar sareng prinsip kerja modul kaméra

    Struktur dasar modul kaméra I. Struktur kaméra jeung prinsip kerja Adegan ditémbak ngaliwatan lénsa, gambar optik dihasilkeun projected onto sensor, lajeng gambar optik dirobah jadi sinyal listrik, nu dirobah jadi signa digital ...
    Maca deui