FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Warta pausahaan

  • Naon alesan pikeun gabungan rosin dina ngolah chip SMT?

    I. Rosin gabungan disababkeun ku faktor prosés 1. Leungit némpelkeun solder 2. Jumlah teu cukup solder némpelkeun dilarapkeun 3. Stencil, sepuh, leakage goréng II.Rosin gabungan disababkeun ku faktor PCB 1. hampang PCB anu dioksidasi sarta boga solderability goréng ...
    Maca deui
  • Dampak téhnologi perlakuan permukaan PCB on kualitas las

    Perawatan permukaan PCB mangrupikeun konci sareng pondasi kualitas patch SMT.Prosés perlakuan link ieu utamana ngawengku titik handap.Dinten ieu, kuring bakal babagi pangalaman dina proofing papan sirkuit profésional sareng anjeun: (1) Iwal ENG, ketebalan tina ...
    Maca deui
  • Kumaha produsén kaméra pangenal wajah saé dina nerapkeun téknologi ieu?

    Kaméra pangenal raray ngagunakeun téknologi biometrik dumasar kana inpormasi fitur raray, ngagunakeun kaméra atanapi kaméra vidéo pikeun ngumpulkeun gambar atanapi aliran video anu ngandung raray manusa, otomatis ngadeteksi sareng ngalacak raray manusa dina gambar, teras ngalaksanakeun pangenal raray...
    Maca deui
  • How important is PCB design for SMT mounting process?

    Kumaha pentingna desain PCB pikeun prosés ningkatna SMT?

    Mimiti urang bakal ngajelaskeun topik urang, nyaéta, kumaha pentingna desain PCB pikeun prosés patch SMT.Dina sambungan kalawan eusi kami geus dianalisis saméméhna, urang bisa manggihan yén lolobana masalah kualitas dina SMT langsung patali jeung masalah proses hareup-tungtung.Éta sapertos ...
    Maca deui
  • Application range of binocular camera module

    rentang aplikasi tina modul kaméra binocular

    Firefly RK3399 open source dewan boga dual-kanal panganteur kaméra MIPI, sarta chip RK3399 boga dual-kanal ISP, nu bisa ngumpulkeun dua sinyal gambar dina waktos anu sareng, sarta data dua-kanal sagemblengna bebas sarta paralel.Éta tiasa dianggo dina visi stereo binokular, VR sareng anu sanésna ...
    Maca deui