FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Dampak téhnologi perlakuan permukaan PCB on kualitas las

Perawatan permukaan PCB mangrupikeun konci sareng pondasi kualitas patch SMT.Prosés perlakuan link ieu utamana ngawengku titik handap.Dinten ayeuna, kuring bakal ngabagikeun pangalaman dina proofing papan sirkuit profésional sareng anjeun:
(1) Iwal ENG, ketebalan lapisan plating teu jelas dieusian dina standar nasional relevan ngeunaan PC.Ieu ngan diperlukeun pikeun minuhan sarat solderability.Sarat umum industri nyaéta kieu.
OSP: 0,15 ~ 0,5 μm, teu dieusian ku IPC.Disarankeun ngagunakeun 0.3 ~ 0.4um
EING: Ni-3~5um;Au-0.05~0.20um (PC ukur nangtukeun sarat thinnest ayeuna)
Im-Ag: 0.05 ~ 0.20um, anu kandel, korosi anu langkung parah (PC henteu dieusian)
Im-Sn: ≥0.08um.Alesan pikeun kandel nyaéta Sn sareng Cu bakal teras-terasan janten CuSn dina suhu kamar, anu mangaruhan kamampuan solder.
HASL Sn63Pb37 umumna kabentuk sacara alami antara 1 sareng 25um.Hese ngadalikeun prosés sacara akurat.Bebas kalungguhan utamana ngagunakeun alloy SnCu.Alatan suhu processing tinggi, éta gampang pikeun ngabentuk Cu3Sn kalawan solderability sora goréng, sarta eta bieu dipaké dina hadir.

(2) The wettability mun SAC387 (nurutkeun waktu wetting dina waktos pemanasan béda, Unit: s).
0 kali: im-sn (2) florida sepuh (1.2), osp (1.2) im-ag (3).
Zweiter PLENAR SESI Zweiter PLENAR SESI Im-Sn boga daya tahan korosi pangalusna, tapi lalawanan solder na relatif goréng!
4 kali: ENG (3)-ImAg (4.3)-OSP (10)-ImSn (10).

bgwefqwf

(3) The wettability mun SAC305 (sanggeus ngaliwatan tungku dua kali).
ENG (5.1)—Im-Ag (4.5)—Im-Sn (1.5)—OSP (0.3).
Nyatana, amatir tiasa pisan bingung sareng parameter profésional ieu, tapi kedah diperhatoskeun ku produsén PCB proofing sareng patching.


waktos pos: May-28-2021