FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Warta

  • USB camera modules are equipped by many brands

    Modul kaméra USB dilengkepan ku seueur merek

    Nepi ka taun ieu, Sajauh taun ieu, geus kaungkap Nokia keur Nyiapkeun smartphone kalawan modul kaméra USB disebut Nokia 9. Anyar-anyar ieu, runtuyan gambar anyar geus bocor, babarengan jeung klip video 360-gelar, utamana ti OnLeaks sareng 91 Mobils, pikeun jalma ...
    Maca deui
  • Naon alesan pikeun gabungan rosin dina ngolah chip SMT?

    I. Rosin gabungan disababkeun ku faktor prosés 1. Leungit némpelkeun solder 2. Jumlah teu cukup solder némpelkeun dilarapkeun 3. Stencil, sepuh, leakage goréng II.Rosin gabungan disababkeun ku faktor PCB 1. hampang PCB anu dioksidasi sarta boga solderability goréng ...
    Maca deui
  • Dampak téhnologi perlakuan permukaan PCB on kualitas las

    Perawatan permukaan PCB mangrupikeun konci sareng pondasi kualitas patch SMT.Prosés perlakuan link ieu utamana ngawengku titik handap.Dinten ieu, kuring bakal babagi pangalaman dina proofing papan sirkuit profésional sareng anjeun: (1) Iwal ENG, ketebalan tina ...
    Maca deui
  • Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra

    I. Struktur jeung trend ngembangkeun modul kaméra Kaméra geus loba dipaké dina sagala rupa produk éléktronik, utamana ngembangkeun gancang industri kayaning ponsel sarta tablet, nu geus disetir tumuwuhna gancang industri kaméra.Dina panganyarna anjeun ...
    Maca deui
  • kaméra Imaging termal infra red kalawan "suhu"

    Prinsip kerja Cahaya alami diwangun ku gelombang cahaya kalayan panjang gelombang anu béda.Jangkauan anu katingali ku panon manusa nyaéta 390-780nm.Gelombang éléktromagnétik anu langkung pondok ti 390nm sareng langkung panjang ti 780nm henteu tiasa dirasakeun ku panon manusa.Di antarana, gelombang éléktromagnétik kalayan ...
    Maca deui
  • Kumaha produsén kaméra pangenal wajah saé dina nerapkeun téknologi ieu?

    Kaméra pangenal raray ngagunakeun téknologi biometrik dumasar kana inpormasi fitur raray, ngagunakeun kaméra atanapi kaméra vidéo pikeun ngumpulkeun gambar atanapi aliran video anu ngandung raray manusa, otomatis ngadeteksi sareng ngalacak raray manusa dina gambar, teras ngalaksanakeun pangenal raray...
    Maca deui
  • How important is PCB design for SMT mounting process?

    Kumaha pentingna desain PCB pikeun prosés ningkatna SMT?

    Mimiti urang bakal ngajelaskeun topik urang, nyaéta, kumaha pentingna desain PCB pikeun prosés patch SMT.Dina sambungan kalawan eusi kami geus dianalisis saméméhna, urang bisa manggihan yén lolobana masalah kualitas dina SMT langsung patali jeung masalah proses hareup-tungtung.Éta sapertos ...
    Maca deui
  • Basic structure and working principle of camera module

    Struktur dasar sareng prinsip kerja modul kaméra

    Struktur dasar modul kaméra I. Struktur kaméra jeung prinsip kerja Adegan ditémbak ngaliwatan lénsa, gambar optik dihasilkeun projected onto sensor, lajeng gambar optik dirobah jadi sinyal listrik, nu dirobah jadi signa digital ...
    Maca deui
  • Application range of binocular camera module

    rentang aplikasi tina modul kaméra binocular

    Firefly RK3399 open source dewan boga dual-kanal panganteur kaméra MIPI, sarta chip RK3399 boga dual-kanal ISP, nu bisa ngumpulkeun dua sinyal gambar dina waktos anu sareng, sarta data dua-kanal sagemblengna bebas sarta paralel.Éta tiasa dianggo dina visi stereo binokular, VR sareng anu sanésna ...
    Maca deui