FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Tentang Kami

about company

Shenzhen Ronghua Téhnologi Co., Ltd.ngadeg di 2013, mangrupakeun produsén specializing dina R & D, kustomisasi, produksi, jualan na jasa modul kaméra, modul kaméra USB, lénsa jeung produk lianna.

Perusahaan parantos nampi sertipikat ISO9001, CE, ROHS, UL sareng SGS.Produk teu ngan dijual ogé di Cina, tapi ogé diékspor ka sagala rupa nagara jeung wewengkon, kaasup Éropa, Amerika jeung Asia Tenggara.Kami ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina unggal tautan tina pameseran bahan baku, pamrosésan, uji ka bungkusan.Sajaba ti éta, urang ogé komitmen pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda konsumén.

Simkuring oge nampi pesenan OEM na ODM, sarta nyadiakeun layanan hiji-eureun kaasup PCB, PCBA, SMT patch, PCBA pos-soldering processing, ngolah jeung bahan disadiakeun, bahan OEM, pesenan cocog BOM, programming sarta nguji.

Company front desk

Meja hareup parusahaan

Workspace

Ruang gawé

Meeting room

Ruang Rapat

Sertipikat Jeung Kualitas

Perusahaan parantos nampi sertipikat ISO9001, CE, ROHS, UL sareng SGS.Produk teu ngan dijual ogé di Cina, tapi ogé diékspor ka sagala rupa nagara jeung wewengkon, kaasup Éropa, Amerika jeung Asia Tenggara.Kami ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina unggal tautan tina pameseran bahan baku, pamrosésan, uji ka bungkusan.Sajaba ti éta, urang ogé komitmen pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda konsumén.

Karyawan kami ngalaman sareng komitmen kana pamariksaan kualitas anu ketat sareng layanan palanggan anu wijaksana.Kami nganggo alat otomatis pikeun mastikeun ngadalikeun kualitas produk sareng ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina unggal tautan tina pameseran bahan baku, pamrosésan, uji coba pikeun bungkusan.Urang taat kana prinsip silih benefit tur ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén urang sabab kami nyadiakeun layanan sampurna, produk kualitas luhur jeung harga kalapa.

Opat Sektor Usaha

modul kaméra

Spésialisasi dina produksi modul kaméra FPC, modul kaméra SENSOR, modul kaméra USB, modul kaméra binocular, modul kaméra AHD, modul kaméra custom, lénsa, jsb.
Aplikasi: imah pinter, Internet of Things, kaméra mobile, alat-alat médis, endoscopes kapsul, nguji suhu awak, pangakuan raray, robot pinter, drones, otomotif, kaméra-speed tinggi, Toys, DV, MP4, MID, scanner kode QR, barkod scanning, kaméra panjagaan dina industri kaamanan jeung widang lianna.

SMT patch / Prosés plug-in

Kalayan seueur jalur produksi panempatan SMT énggal-énggal, sareng sagala rupa alat-alat uji produksi otomatis, pamasangan otomatis dihontal henteu masalah éta 0201, 0402, BGA, FBGA, QFN, bungkusan QFP, atanapi sagala jinis komponén ngawangun khusus sareng modul komunikasi. , nu bisa nyugemakeun produksi anjeun sarta sarat ngolah produk béda.

PCB Lempeng Nyieun

Urang difokuskeun produksi-precision tinggi ngaliwatan-liang FR4 single-sided PCB, papan sirkuit dua kali sided, papan circuit multilayer, substrat aluminium LED, FPC papan circuit fléksibel, papan fléksibel tur kaku, sarta papan PCB kualitas luhur.

Pengadaan Bahan Baku

Kalayan panyadia koperasi jangka panjang, urang tiasa mésér produk dina jumlah anu ageung pikeun ngirangan biaya.Kami wawuh jeung dampak rupa-rupa komponén dina kualitas processing produk, sarta ngadegkeun inspeksi ketat tur sistem nguji pikeun ngadalikeun kualitas processing, leungitna sarta resiko lianna, sarta ngurangan karugian Anjeun.

Tonton Kami dina Aksi!

Misi kami

Jieun nilai pikeun konsumén urang!

Nyadiakeun produk technologically canggih!

Ngamajukeun pertumbuhan sareng kauntungan dina waktos anu sami!

Ngamajukeun kamajuan kontinyu perusahaan sareng nyiptakeun lingkungan kerja anu positif pikeun karyawan urang!