FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

HD 3MP Lensa Tipe 1/2.8 Kaméra modul IMX415 lénsa RH6506003-A4 imx415 FOVH150 TTL 17MM

Katerangan pondok:

Spésifikasi lénsa: RH6506003-A4
Merk lensa: YXF
Resolusi: HD
Pangwangunan: 6G+1 IR
Deui Focal Panjang (BFL): 3.81
Tipe sénsor: 1/2.8

Distorsi TV <9,2%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Spésifikasi lensa: RH6506003-A4
Merk lensa: YXF
Resolusi: HD
Pangwangunan: 6G+1 IR
Distorsi TV: <9,2%
Tipe sénsor: 1/2.8
FOV optik (D): 190°
Optik FOV (H): 160°
FOV optik (V): 100°
Total Panjang: 17
CRA:
Panyekel: M12XP0.50
Distorsi TV: <9,2%
BFL: 2,26 mm
Panerangan rélatif
Lensa PDF: Mangga ngahubungan kami.

Urang Profesional ngahasilkeun CIF,VGA,2 juta,3 juta,5 juta,8 juta,12 juta,16 juta,21 juta,22 juta,23 juta,24 juta modul kaméra piksel.Urang ogé bisa ngalakukeun nurutkeun sarat husus customer urang.

Modul Kaméra CMOS gaduh ukuran anu kompak pisan sareng seueur dianggo dina telepon sélulér, Kecerdasan Buatan, drone uav, bumi pinter, Pangenal Iris, Pangenal Gesture, Visi Mesin, Solusi kaméra printer 3D, Pangenal Barcode 2D, Sistem Pencitraan Optik, Gambar Infrabeureum pikeun Industri, Kaméra Leungit Digital, DV, PDA / Handheld, kaulinan pinter, Kaméra PC, Kaméra Kaamanan, Kaméra Otomotif, jsb.

Kami nganggo sensor OVT,Sénsor Aptina,sénsor Samsung,Sénsor Panasonic,sensor SONY jeung sababaraha snesors nu dijieun di Cina.Ogé kami boga garis SMT,Garis CSP sareng garis COB.

 

2. Unbeatable Harga: Urang salawasna mastikeun kinerja harga tinggi kauntungan konsumén urang.

 

3. Service Alus: Urang ngubaran klien salaku sobat jeung boga tujuan dina ngawangun relatiionship.Please bisnis jangka panjang nelepon kami sarta kasampak maju ka cooperating sareng anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami