FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Modul kaméra USB dilengkepan ku seueur merek

Nepi ka taun ieu, Sajauh taun ieu, geus kaungkap Nokia geus Nyiapkeun smartphone kalawan amodul kaméra USBdisebut Nokia 9. Anyar-anyar ieu, séri gambar anyar bocor, sareng klip pidéo 360-gelar, khususna tina OnLeaks sareng 91 Mobils, pikeun jalma-jalma tiasa katingali langkung caket kana naon anu disebut Nokia 9.Sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambar dina tulisan ieu, desain anu paling pikaresepeun dina Nokia 9 nyaétakaméradina tonggong.Saperti dina gambar bocor artikel, bunderan limakaméradiatur di tengah sisi pungkur telepon sélulér ieu, babarengan jeung lampu kilat jeung sensor hideung misterius.

brands

Ayeuna, teu aya anu terang naon jinis lensa sareng sénsor Nokia anu bakal dipasang dina Nokia 9kaméramodul.Tapi anggap anjeun mikir ngeunaan sababaraha anu nembe dikaluarkeun tilu-kamérasmartphone.Dina hal éta, urang sahenteuna kudu ningali panjang fokus baku, panjang fokus panjang tur lenses sudut ultra-lega.Tangtu, raray-pangakuankaméraPabrikan ogé tiasa ningali sénsor monochrome biasa sareng / atanapi sénsor jero.Jujur, desain saleresna Nokia 9 rada ngingetkeun kana LGG 6 kusabab desain pigura logam anu sami, teu aya "bangs" kontroversial di sisi hareup, sareng rasio layar sakitar 18: 9.Dina dahi Nokia 9, aya frontalkaméradi katuhu jeung dua sensor on kénca, tapi euweuh sababarahakaméra.

Sanajan kitu, sanggeus mariksa kaluar sakabeh desain mesin,Produsén kamérakapanggih yén NOKIA9 sigana euweuh jack headphone.Kusabab sigana teu aya sensor sidik jari anu katingali, sacara tiori, telepon sélulér ieu kedah dilengkepan téknologi idéntifikasi sidik jari di luar layar.Kalayan kecap sanésna, éta ngagaduhan pungsi anu sami sareng kalolobaan telepon buatan Cina taun ieu.Kuring yakin yén anjeun moal kaget ku eta.Sajaba ti éta, NOKIA9 ogé bakal hadir kalawan panganteur USB tipe-c jeung baki kartu SIM dirancang dina luhureun awak.Sajauh ieu, Nokia 9 masih misteri anu lumayan.Upami ieu mangrupikeun unggulan pikeun 2018, kedah aya chip unggulan SnapDragon 845 sareng sahenteuna 6GB RAM, sigana sareng layar OLED.Lamun éta andalannya taun hareup, sabab desain layar na teu bisa ngahontal hiji exceptionally caang, "leres" na layar pinuh, sarta eta hartina exterior bisa jadi teu pisan seger jeung pikaresepeun.Kumaha perasaan anjeun ngeunaan Nokia 9 kalawan limakaméradesain?


waktos pos: Jan-07-2022