FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

OV5640 MIPI modul kaméra 1080p 500w Pokus Otomatis modul kaméra 1080p

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Spésifikasi modul: YXF-HDF5640AF-MIPI-V2-70AF
Ukuran modul: 8.5mm * 8.5mm * 48mm
Merk modul: YXF
Sudut Témbongkeun: 70°
Panjang Fokus (EFL): 3,78 MM
Aperture (F / NO): 3
Panyimpangan: <1%
Tipe Chip: OV5640
Merek Chip: OmniVision
Jenis panganteur: MIPI
Ukuran Array Aktif: 5000.000 piksel 2592*1945
Ukuran lénsa: 1/4 inci
Tegangan Inti (DVDD) 1.5V ± 10% (kalayan 1.5 V regulator dipasang)
Tegangan sirkuit analog (AVDD) 2.6 ~ 3.0V
Tegangan Sirkuit Antarmuka (DOVDD) (I/O) 1.8V ka 2.8V
Modul PDF Mangga ngahubungan kami.
Chip PDF Mangga ngahubungan kami.

Rincian produk

YXF-HDF5640AF-MIPI-V2-70AF

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami