FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Rojongan kustomisasi modul kaméra MIPI OV5640

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Spésifikasi modul: YXF-HDF5640-MIPI-V1-143
Ukuran modul: 15mm * 15mm * 50mm
Merk modul: YXF
Sudut Témbongkeun: 143°
Panjang Fokus (EFL): 2,09 MM
Aperture (F / NO): 3
Panyimpangan: <1%
Tipe Chip: OV5640
Merek Chip: OmniVision
Jenis panganteur: MIPI
Ukuran Array Aktif: 5000.000 piksel 2592*1945
Ukuran lénsa: 1/4 inci
Tegangan Inti (DVDD) 1.5V ± 10% (kalayan 1.5 V regulator dipasang)
Tegangan sirkuit analog (AVDD) 2.6 ~ 3.0V
Tegangan Sirkuit Antarmuka (DOVDD) (I/O) 1.8V ka 2.8V
Modul PDF Mangga ngahubungan kami.
Chip PDF Mangga ngahubungan kami.

MIPI-CSI kaméra Module OV5640 kalawan 5,0 megapiksel

SHENZHEN RONGHUA TECHNOLOGY CO LTD nyayogikeun modul kaméra kualitas luhur kalayan desain OEM profésional sareng jasa manufaktur ka konsumén di sakuliah dunya.Kami mawa OmniVision, Sony, Samsung, Hynix, GalaxyCore...

Wewengkon aplikasi utama: ponsel, kaméra digital, laptop, DV, PDA / handheld, kaulinan, kaméra PC, kaméra kaamanan, kaméra otomotif, tablet pc, doorbell visual, sistem médis, imah pinter, gambar industri, sistem pangakuan, sidik ramo. sistem idéntifikasi...

Rincian produk

YXF-HDF5640-MIPI-V1-1431 (1)
YXF-HDF5640-MIPI-V1-1431 (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami