FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

13mp ov13850 cmos sensor FPC Pikeun Mobile Phone Wide Angle face recognition camera modul kaméra mipi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Spésifikasi modul: YXF-HDF13850-ZLX-70-180
Ukuran modul: 17.5mm * 14mm * 70mm
Merk modul: YXF
Sudut Témbongkeun: 188°
Panjang Fokus (EFL): /
Aperture (F / NO): /
Panyimpangan: /
Tipe Chip: OV13850
Merek Chip: OmniVision
Jenis panganteur: MIPI
Ukuran Array Aktif: 13000.000 piksel 1280*804
Ukuran lénsa: 1/3.06 inci
Tegangan Inti (DVDD) 1.5V ± 10% (kalayan 1.5 V regulator dipasang)
Tegangan sirkuit analog (AVDD) 2.6 ~ 3.0V
Tegangan Sirkuit Antarmuka (DOVDD) (I/O) 1.7V ka 3.0V
Modul PDF Mangga ngahubungan kami.
Chip PDF Mangga ngahubungan kami.
Tempat Asalna
Cina
Sénsor
OV13850
Ngaran brand
HJ
Piksel
13 Mega piksel
piksel paling éféktif
4224*3116
Rentang shooting
0,3m→∞
Jenis panganteur
MIPI
format kaluaran
10-bit RGB RAW
Ukuran piksel
1,12 µm x 1,12 µm
Ukuran lénsa
1/3.06"
Suhu (Operasi)
-30 ° C nepi ka 85 ° C suhu simpang

Modul Kaméra CMOS gaduh ukuran anu kompak pisan sareng seueur dianggo dina telepon sélulér, Kaméra Leungit Digital, DV, PDA / Handheld, Kaulinan, Kaméra PC, Kaméra Kaamanan, Kaméra Otomotif, jsb.

Rincian produk

YXF-HDF13850-ZLX-70-180

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami