FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

OV13850 sensor cmos Modul Kaméra MIPI pokus otomatis HD ov13850 Modul Kaméra piksel tinggi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Spésifikasi modul: YXF-HDF13850-MIPI1-70AF-V1
Ukuran modul: 8.5mm * 8.5mm * 21mm
Merk modul: YXF
Sudut Témbongkeun: 70°
Panjang Fokus (EFL): 4.6MM
Aperture (F / NO): 3
Panyimpangan: <1%
Tipe Chip: OV13850
Merek Chip: OmniVision
Jenis panganteur: MIPI
Ukuran Array Aktif: 13000.000 piksel 4224*3136
Ukuran lénsa: 1/3.06 inci
Tegangan Inti (DVDD) 1.2V ± 5% (kalayan 1.5 V regulator dipasang)
Tegangan sirkuit analog (AVDD) 2.6 ~ 3.0V
Tegangan Sirkuit Antarmuka (DOVDD) (I/O) 1.7V ka 3.0V
Modul PDF Mangga ngahubungan kami.
Chip PDF Mangga ngahubungan kami.

 

Kami produsén modul kaméra sareng kami profésional ngahasilkeun modul 0.3MP ~ 18MP.Wewengkon aplikasi utama: MP4, handphone, laptop, tablet pc, dewan, doorbell visual, sistem pangakuan gambar industri, sistem idéntifikasi sidik ... Urang bisa ngalakukeun nurutkeun sarat husus customer urang.produk custom dikirimkeun gancang, jaminan kualitas, harga lumrah ayeuna suplai super-low:

GC0308,GC2035,GC2145,OV7251,OV7670,OV7675,OV7725,OV7740,OV9281,OV9712,OV9732,OV9655,OV9650,OV96734,

OV9750,OV2710,OV2715,OV2640,OV2643,OV2655,OV3640,OV4689,OV5640,OV5645,OV5648,OV8865,OV10633,

OV13850, IMX135, IMX219, IMX214, AR0103, AR0237, AR0238, AR0330, ASX340CS, MT9V034, NT99141 IMX385 IMX226 IMX482 OV5647kaméra.

Mangga ngahubungan jeung kasampak maju ka cooperating sareng anjeun.

Rincian produk

1/3.06" CMOS warna 13.2 megapiksel (4224 x 3136) sénsor gambar nganggo téknologi OmniBSI-3TM
Hak Cipta ©2013 OmniVision Technologies, Inc. Sadaya hak ditangtayungan.
Dokumén ieu disayogikeun "sapertos aya" kalayan henteu aya jaminan naon waé, kalebet jaminan kamerdékaan, henteu ngalanggar, kabugaran pikeun tujuan anu khusus, atanapi jaminan naon waé anu timbul tina proposal, spésifikasi, atanapi conto.
OmniVision Technologies, Inc. sareng sadaya afiliasina nolak sadaya tanggung jawab, kalebet tanggung jawab pikeun ngalanggar hak proprietary, anu aya hubunganana sareng panggunaan inpormasi dina dokumén ieu.Taya lisénsi, dinyatakeun atawa tersirat, ku estoppel atawa lamun heunteu, kana sagala hak cipta intelektual ieu dibales dieu.
Inpormasi anu aya dina dokumén ieu dianggap milik OmniVision Technologies, Inc. sareng sadaya afiliasina.Inpormasi ieu tiasa disebarkeun ka individu atanapi organisasi anu diidinan ku OmniVision Technologies, Inc. pikeun nampi inpormasi ieu.Individu jeung/atawa organisasi teu diwenangkeun pikeun ulang ngadistribusikaeun informasi ceuk.
Émbaran mérek dagang
OmniVision jeung logo OmniVision mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti OmniVision Technologies, Inc. OmniBSI-3 mangrupakeun mérek dagang ti OmniVision Technologies, Inc.
Sadaya merek dagang sanés anu dianggo di dieu mangrupikeun hak milik anu gaduhna.
aplikasi telepon sélulér
tablet multimédia PC
Fitur
μm x 1,12 μm piksel kalawan OmniBSI-3TM
téhnologi
EIS 1080p (2112x1188), EIS 720p (1408x792), sareng seueur deui
rana mékanis)
spésifikasi konci (khas)
analog: 2.6 ~ 3.0V (2.8V nominal) inti: 1.14 ~ 1.26V (1.2V nominal) I/O: 1.7 ~ 3.0V (1.8V atawa 2.8V nominal)
sayaga: 300μW XSHUTDOWN: 1μW
operasi: -30 °C nepi ka 85 °C suhu simpang gambar stabil: 0 °C nepi ka 60 °C suhu simpang
μm x 1,12 μm
μm x 3678,3 μm
μm x 5517 μm (COB),
6260 μm x 5567 μm (RW) (tingali bagian 8 pikeun detil)

YXF-HDF13850-MIPI1-70AF-V1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami